Over ons

Wij zijn Tim, Tim en Felix. Brothers In Law, brewers by choice. Samen goed voor decennia aan ervaring in de bierwereld. In 2017 besloten we onze krachten te bundelen om ons eigen bier te brouwen.

Familie staat bij ons centraal. De band die je niet kiest, maar die er altijd is. En net als in elke familie, is het lang niet altijd pais en vree. Maar het mag ook best knetteren. We waarderen het juist als je recht voor z’n raap bent - het houdt ons scherp en het lucht op. En uiteindelijk komt toch altijd alles goed.

Want ook al zijn we alle drie verschillend, we hebben wel dezelfde missie: brouwen wat we zelf het liefste drinken. En dat zijn authentieke, ongecompliceerde bieren die de familieband eer aan doen: echt, eerlijk, en zonder pretenties.

Brothers in Law Taphouse

Ons brouwavontuur bracht ons naar Brothers in Law Taphouse, middenin Utrecht. Een plek waar we lekker los kunnen met bijzondere bierspecials dankzij onze 26 tapkranen. Je vindt hier elke twee weken een paar nieuwe specials op de tap. Een ware speeltuin voor brouwers, en de perfecte plek voor bierliefhebbers, buurtbewoners, en bourgondiërs. En iedereen die van gezelligheid houdt.